Aanbod

KRUISWIJK3 is een bedrijventerrein gericht op de lokale markt. Bedrijven uit de omgeving kunnen hier terecht voor nieuwe bedrijfshuisvesting. U koopt een kavel en bouwt daarop zelf uw bedrijfspand. Aan de zijde van de Grasweg en de polder richting de Middenweg is een combinatie van wonen en werken mogelijk. U bouwt dan een woning gericht op de landelijke omgeving terwijl u werkt in uw eigen bedrijfshal, direct achter uw woning in aansluiting op het bedrijventerrein.

Please use two fingers to pan and zoom the map.

Aan de beschikbaarheid van de kavels en vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Neem voor de meest actuele gegevens contact met ons op.

Kruiswijk maquette

Er is een beeldkwaliteitsplan dat richtlijnen geeft aan de uitstraling van uw pand en het bedrijventerrein als geheel.

De inrichting van de openbare ruimte en de opzet van het terrein is functioneel. Een goede ontsluiting, mooie waterpartijen en groene randen. 

Kruiswijk maquette 2

Ruimte om te ondernemen op een terrein met een heldere structuur en verzorgde uitstraling. De plattegrond is te vinden onder het betreffende kopje links op deze pagina. Kies de locatie waar u uw bedrijf wil vestigen en informeer naar de mogelijkheden. 

Vestigen op KRUISWIJK3 zal een verplichte deelname aan de parkmanagementvereniging met zich mee brengen. Hiermee is iedere gebruiker en eigenaar verzekerd van een mooi terrein in de toekomst.