Olof Schuur BV eerste ondernemen Kruiswijk3

Olof Schuur BV eerste ondernemen Kruiswijk3

Vrijdag 1 maart 2013 is op de Lentetuin in Breezand is in aanwezigheid van wethouder Meskers de eerste koopovereenkomst voor een bedrijfskavel op Bedrijventerrein Kruiswijk 3 getekend. Olof Schuur BV uit Breezand is de eerste ondernemer uit Hollands Kroon die deze stap maakt. Op korte termijn zal Heijmans starten met het bouwrijp maken van het terrein, zodat dit voorjaar gestart kan worden met de bouw.

Olof Schuur zal zich vestigen aan de noordzijde van het terrein nabij Kruiswijk 2 en vandaar uit hun activiteiten op het gebied van koeling, verwarming en regel- en elektrotechniek voortzetten. Heijmans en Olof Schuur waren al langer in gesprek over de aankoop van een perceel op het bedrijventerrein. 

Na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan eind 2012, ontstond de mogelijkheid om de plannen te concretiseren.In eerste instantie zal Heijmans het noordelijke deel van het terrein bouwrijp maken. Het bedrijventerrein zal dan tijdelijk alleen via Kruiswijk 2 worden ontsloten. Wanneer zich meer bedrijven op Kruiswijk 3 zullen vestigen zal de aansluiting aan de zuidzijde op de Randweg worden gemaakt.

Olof